Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Χορτοφάγος αγόρασε γιγάντιο αστακό για να τον ρίξει πάλι στη θάλασσα

Χορτοφάγος αγόρασε γιγάντιο αστακό για να τον ρίξει πάλι στη θάλασσα


Τορόντο, Καναδάς
Μία χορτοφάγος στον Καναδά αγόρασε έναν γιγάντιο αστακό, 10,4 κιλών, μόνο και μόνο για να τον αφήσει ελεύθερο και πάλι στον ωκεανό.

Ο αστακός αλιεύθηκε την περασμένη Κυριακή στις ακτές του Νιου Μπράνσγουϊκ και το κατάστημα Alma Lobster Shop του προσέφερε προσωρινό καταφύγιο και του έδωσε το όνομα Βασιλιάς Λουδοβίκος.

Η συνιδιοκτήτρια του καταστήματος, Κάθριν Μακντόναλντ, είπε ότι ο 1,2 μέτρων αστακός, μπορεί να είναι και 100 χρόνων και ότι δεν θα μπορούσε να γίνει λεία οποιουδήποτε ζώου πέραν του ανθρώπου.

Ο μεγαλύτερος αστακός που είχε συναντήσει μέχρι τότε, έφτανε μόλις στο μέγεθος της δαγκάνας του Βασιλιά Λουδοβίκου. Ωστόσο, αντί να καταλήξει σε κάποια κατσαρόλα, ο γιγάντιος αστακός στάθηκε πολύ τυχερός.

Η χορτοφάγος Κέιτι Κόνκλιν, λυπήθηκε το καρκινοειδές και το αγόρασε έναντι 160 ευρώ, για να το απελευθερώσει και πάλι στο φυσικό του περιβάλλον.

Ο ψαράς Ρόντνι Μακντόναλντ μετέφερε τον Βασιλιά Λουδοβίκο στη θάλασσα την Τρίτη, φωνάζοντας «ευχαριστώ Κέιτι!» καθώς έριχνε τον αστακό στο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες