Μπές και ΕΣΥ στην ομάδα του διασκεδάΖΩ

Μπές και ΕΣΥ στην ομάδα του διασκεδάΖΩ
Διασκέδαση και ταξίδια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ

ΚΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK KAI TO INSTAGRAM ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΚΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK KAI TO INSTAGRAM ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Κάτι ανάλογο δεν έχεις ξαναδεί...

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

Γιατί η μεγέθυνση πέους είναι τόσο δημοφιλής στους Αυστραλούς;

Γιατί η μεγέθυνση πέους είναι τόσο δημοφιλής στους Αυστραλούς;

Ένας Αυστραλός ιατρός έχει αναπτύξει μια μη χειρουργική μέθοδο μεγέθυνσης του πέους μετά τα παράπονα πολλών ασθενών σχετικά με το ότι ένιωθαν ανεπαρκείς εξαιτίας του μεγέθους του οργάνου τους. Πρόκειται για τον Dr Jayson Oates από το Περθ ο οποίος έχει ονομάσει τη μέθοδο του "Calibre" (καλίμπρα) και ισχυρίζεται ότι έχουν υποβληθεί σε αυτή 100 Αυστραλοί ηλικίας 22-68. 

Ο ίδιος αναγνωρίζει την αγωνία των ανδρών αναφορικά με το μέγεθος του πέους καθώς αυτό συνδέεται άμεσα με τον ανδρισμό. Όταν, άλλωστε, ο άνδρας νιώθει ανεπαρκής αυτό μπορεί να είναι πολύ μεγάλος στρεσογόνος παράγοντας γι’ αυτόν. Πολλές φορές τα γυμναστήρια και τα κοινά ντους αυξάνουν την ανησυχία, καθώς οι άνδρες συγκρίνουν το δικό τους μέγεθος με το μέγεθος των άλλων ανδρών, χωρίς να λαμβάνουν βέβαια υπόψη ότι υπάρχουν αυτοί που το πέος τους μειώνεται πολύ σε μέγεθος όταν είναι χαλαρό και αυτοί που δεν μειώνεται σχεδόν καθόλου, με αποτέλεσμα η σύγκριση να μην είναι έγκυρη. Σε κάθε περίπτωση, η σύγκριση δημιουργεί προβληματισμό και βλάπτει την αυτοπεποίθηση του άνδρα. 
Ο Dr Oates άντλησε την έμπνευση του από τα δερματικά εμφυτεύματα του προσώπου κι ανέπτυξε μια τεχνική που αυξάνει το πάχος του πέους μέχρι και δυόμισι εκατοστά.

Τα δερματικά εμφυτεύματα που χρησιμοποιεί αυτός διαρκούν μόνο δυο χρόνια και μετά ή αφαιρούνται ή διαλύονται. Επιμένει σε αυτή την τεχνική για λόγους ασφαλείας. Παρατηρεί μάλιστα πως τα μόνιμα εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται στο Μεξικό και την Κορέα σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν κανένα πρόβλημα, υπάρχουν όμως και κάποιες στις οποίες σχηματίζονται πολλά οιδήματα κι εξογκώματα τα οποία όταν πρόκειται για μόνιμο εμφύτευμα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αντίδρασης. 

Τέλος τονίζει ότι δεν αναλαμβάνει περιπτώσεις ανδρών που επιθυμούν ένα τεράστιο, αφύσικο μέγεθος. Χρησιμοποιεί τη μέθοδο του κυρίως για να βοηθήσει τους άνδρες που έχουν λίγο μικρότερο μέγεθος από τον μέσο όρο, καθώς και αυτούς που μπορεί φαινομενικά να μην έχουν πρόβλημα αλλά για τους λόγους τους ζητούν μια μικρή αύξηση. 

Πηγή:.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες