Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Δεν έχεις γυμναστεί ποτέ; Δες πώς θα μπεις γρήγορα στο κλίμα της άσκησης!

motviational-workout-music1

Ξυπνάς το πρωί, τρως, πας δουλειά, γυρίζεις, το ρίχνεις στην τηλεόραση και κοιμάσαι. Από ιδρώτα… ούτε ίχνος, ούτε σταγόνα. Δες πώς μπορείς να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι χωρίς να αισθανθείς ότι πιέζεσαι.
Μην το πολυσκέφτεσαι Αν δεν θες να πας γυμναστήριο, βάλε τα αθλητικά σου, τη φόρμα σου (που την πήρες και την έχεις να κάθεται στην ντουλάπα σου) και να βγες έξω. Περπάτα, τρέξε, κάνε σκοινάκι. Αν δεν έχεις καθόλου χρόνο προσπάθησε να τον βρεις. Ξύπνα 20-30 λεπτά νωρίτερα και γυμνάσου ακόμα και μέσα στο σπίτι. Αν υπάρξουν μέρες που δεν προλαβαίνεις με τίποτα να ασκηθείς, μην απογοητευτείς. Ξέχνα το. Κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα. Μην σκέφτεσαι τι δεν έχεις κάνει ή πόσο καιρό θα χρειαστείς για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ζήσε στο παρόν και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς σήμερα.
Μην προσπαθείς πολύ Ένα άλλο λάθος πολλές κάνουν είναι να το… παρακάνουν. Το μόνο που θα καταφέρεις αν κάνεις κάτι τέτοιο θα είναι να σταματήσεις να γυμνάζεσαι πολύ νωρίς. Χαλάρωσε. Αν δεν έχεις γυμναστεί ποτέ στη ζωή σου, ό,τι κι αν κάνεις θα είναι καλύτερο από το τίποτα. Ποιος νοιάζεται αν αφιερώσεις μόνο 10 λεπτά στη γυμναστική σου. Πριν αφιέρωνες 0!
Απόκτησε έναν γνωστό Όχι φίλο, γνωστό. Βρες ένα άτομο από την πολυκατοικία σου ή από το γυμναστήριο που αγαπάτε και οι δύο το pilates ή το spinning και δίνετε κάθε μέρα ραντεβού στο γυμναστήριο. Από τη μια μεριά θα ντραπείς να μην πας και από την άλλη θα τα δίνεις όλα όταν είσαι μαζί του, αφού δεν θα θες με τίποτα να  σε… παρεξηγήσει. 
Κάνε sign up Υπάρχουν κάποια μαθήματα στα γυμναστήρια στα οποία πρέπει να δηλώσεις ότι θα πας και να κλείσεις θέση. Κάνοντάς το αυτό δεν θα μπορείς με τίποτα να μην πας γιατί θα τα ακούσεις και θα στερήσεις αυτή τη θέση από κάποιον που θα ήθελε να γυμναστεί στην ώρα και τη θέση σου.
Κάνε παρέες Διάλεξε ένα ομαδικό είδος γυμναστικής που σου αρέσει πολύ (boxing, crosfit, spinning, μπαλέτο) και άρχισε να πηγαίνεις τακτικά. Εκεί θα δεις και θα γνωρίσεις κόσμο που έχει το ίδιο πάθος με σένα. Είναι πολύ καλό να αρχίσεις να κάνεις παρέα με άτομα από το μάθημά σου. Έτσι θα χαίρεσαι πολύ κάθε φορά που πρόκειται να πας στο μάθημα γιατί εκεί θα βλέπεις και τους φίλους σου. Αυτό είναι ένα κόλπο που πιάνει πάντα.
Πηγή faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες