Μπές και ΕΣΥ στην ομάδα του διασκεδάΖΩ

Μπές και ΕΣΥ στην ομάδα του διασκεδάΖΩ
Διασκέδαση και ταξίδια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ

ΚΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK KAI TO INSTAGRAM ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΚΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK KAI TO INSTAGRAM ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Κάτι ανάλογο δεν έχεις ξαναδεί...

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Δεύτερη στην Ευρώπη η Ελλάδα σε θανάτους από ιό του Δυτικού Νείλου. Στους 22 οι νεκροί από τη λοίμωξη που προκαλεί ο ιόςΤη δεύτερη θέση σε θανάτους από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ευρώπη καταγράφει η Ελλάδα, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση (από 31 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου) απειλητική είναι η δράση του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα με δύο νεκρούς τη συγκεκριμένη εβδομάδα.

Πρώτη χώρα σε θανάτους είναι η Σερβία με 5 νεκρούς και η και η Ουγγαρία τρίτη με 1 νεκρό. Συνολικά στην Ελλάδα το 2018 οι νεκροί από ιό του Δυτικού Νείλου έχουν φτάσει τους 22. Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο επιδημιολογικό δελτίο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Λοιμώξεων (ECDC), από τις 31 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, ο ιός προσέβαλε 86 ανθρώπους σε χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Την πρώτη θέση κατέχει η Ουγγαρία με 38 κρούσματα και ακολουθούν η Κροατία με 22, η Ελλάδα 19 νέα περιστατικά, η Γαλλία με 5 και η Αυστρία με 2.

Σε χώρες που γειτνιάζουν με την Ευρωπαϊκή Ένωση, καταγράφηκαν 49 κρούσματα, όλα στη Σερβία. Ο ιός εξαπλώνεται, καθώς στην Κροατία και στην Αυστρία λοιμώξεις καταγράφηκαν σε ανθρώπους, για πρώτη φορά, την περασμένη εβδομάδα. Από τις αρχές του έτους έως τις 6 Σεπτεμβρίου, έχουν καταγραφεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση 798 κρούσματα σε ανθρώπους, από τα οποία τα 327 στην Ιταλία, τα 168 στην Ελλάδα, τα 134 στην Ουγγαρία και τα 117 στη Ρουμανία.

Πηγή mixanitouxronou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες