Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Πανικός στο εστιατόριο του Salt Bae: Θαμώνες πήραν φωτιά - Έλληνας μεταξύ των τραυματιών! (

Πανικός στο εστιατόριο του Salt Bae: Θαμώνες πήραν φωτιά - Έλληνας μεταξύ των τραυματιών! (vid+pics)

Σκηνές χάους επικράτησαν στο εστιατόριο Νουσρ-Ετ του διάσημου σεφ Salt Bae, στην Κωνσταντινούπολη, όπου τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, μεταξύ αυτών κι ένας Έλληνας τουρίστας, τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε φωτιά, μετά από λάθος ενός μπάρμαν.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια σώου κι ενώ ένας από τους σεφ έριχνε εύφλεκτο υγρό πάνω στη φωτιά, με αποτέλεσμα όλη η μπάρα να τυλιχθεί στις φλόγες. 
Πέντε άνθρωποι, τρεις τουρίστες και δύο υπάλληλοι, υπέστησαν εγκαύματα. Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας από τους τραυματίες είναι Έλληνας τουρίστας, ο οποίος βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για ταξίδι του μέλιτος.
Μία τουρίστρια από την Τσεχία υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όταν πήρε φωτιά το φόρεμά της. Η ίδια υποβλήθηκε σε επέμβαση. Στο ατύχημα τραυματίστηκε - αν και όχι τόσο σοβαρά - και ο σύντροφός της που ο φωτογραφικός φακός των απαθανάτισε μπανταρισμένο στο νοσοκομείο.
Έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ τουλάχιστον δύο από τους υπαλλήλους που πιστεύεται πως ευθύνονται για το συμβάν, έχουν ήδη περάσει από το γραφείο του ανακριτή.
Ο Νουρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός με τον παρατσούκλι Salt Bae, έγινε παγκόσμιο φαινόμενο πριν από περίπου δύο χρόνια για τον… θεατρικό τρόπο που κόβει και αλατίζει το κρέας.
Προ εβδομάδων, υποδέχτηκε στο ίδιο εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης, τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο. Επίσκεψη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον παγκόσμιο ιστό.

Πηγή newsbomb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες