Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Η NASA πληρώνει 13.000 ευρώ για να μείνεις 70 ημέρες στο κρεβάτι για χάρη της επιστήμης

 



Η NASA αναζητά «εργαζόμενους» που θα δεχτούν να περάσουν 70 ημέρες αποκλειστικά στο κρεβάτι, προσφέροντας πάνω από 13.000 ευρώ! Στόχος η μελέτη για τις επιπτώσεις της ζωής στο διάστημα.

Όσοι νιώθουν πως αντιμετωπίζουν έλλειψη ύπνου και ξεκούρασης, θα βρουν άκρως ελκυστική την αγγελία της NASA η οποία προσφέρει 15.700 δολάρια, ήτοι περίπου 13.500 ευρώ, σε όποιον δεχθεί να μείνει για 70 ημέρες στο κρεβάτι προκειμένου να βοηθήσει την επιστήμη!
Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία αναζητά ανθρώπους για έρευνα η οποία περιλαμβάνει συνεχή παρακολούθηση των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του ύπνου τους.
Επιπλέον, οι συμμετέχοντες πρέπει να ζουν, να τρώνε, να γυμνάζονται να ντύνονται, αποκλειστικά στο κρεβάτι! Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες θα συλλέγουν δεδομένα, όπως την πίεση, τους καρδιακούς παλμούς, την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών, την κατανάλωση ενέργειας, την οστική μάζα, ακόμη και τη διάθεση των συμμετεχόντων, προκειμένου να κατανοήσουν τις επιπτώσεις της ζωής στο διάστημα, χωρίς βαρύτητα.
Παρότι όσοι κάνουν υπερωρίες, μπορεί να ακούν με φθόνο τη συγκεκριμένη δουλειά, η NASA λέει ότι οι περισσότεροι γρήγορα αρχίζουν να βαριούνται και γι’ αυτό τους παρακινούν να βάζουν στόχους όπως η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας. Όσοι προσληφθούν, άλλωστε, θα μπορούν να δέχονται επισκέψεις μελών της οικογένειας και φίλων.
Πηγή:hysteria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες