Μπές και ΕΣΥ στην ομάδα του διασκεδάΖΩ

Μπές και ΕΣΥ στην ομάδα του διασκεδάΖΩ
Διασκέδαση και ταξίδια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ

ΚΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK KAI TO INSTAGRAM ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΚΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK KAI TO INSTAGRAM ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Κάτι ανάλογο δεν έχεις ξαναδεί...

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Πήγε στο γιατρό με πονοκέφαλο και ανακάλυψε ότι είχε μαχαίρι στο κεφάλι
Συγκλονίζει η ακτινογραφία του κεφαλιού ενός άνδρα πάνω στο οποίο ήταν καρφωμένο ένα μαχαίρι μήκους 10 εκατοστών, τέσσερις μέρες αφού δέχθηκε μαχαιριά!
Ο 25χρονος, από τη Νότιο Αφρική μαχαιρώθηκε από φίλο του κατά τη διάρκεια καβγά και μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ενώ δέχθηκε μαχαιριά και στο στομάχι.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η λεπίδα μπήκε κάτω από το μάτι του και έμεινε εκεί λόγω του ότι «σκάλωσε» στο κόκκαλό του.

Οι γιατροί δημοσίευσαν τις ακτινογραφίες, εξαιτίας του πρωτοφανούς γεγονότος.Αρχικά ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ, όμως στη συνέχεια διακομίστηκε σε άλλο, πιο εξιδεικευμένο.
Ο λόγος που ο ίδιος πήγε στο νοσοκομείο ήταν επειδή είχε πονοκέφαλο και πονούσε όταν έπρεπε να κοιτάξει προς το κάτω με το αριστερό του μάτι.
Τον ασθενή ανέλαβαν οφθαλμίατροι, όμως λόγω της έκτασης του τραύματος, συνέβαλαν στη θεραπεία και ωτορινολαρυγγολόγοι, χειρουργοί και νευροχειρουργοί.
Χρειάστηκαν πάνω από δύο μέρες μέχρι να μπορέσει να κάνει αγγειογραφία, η οποία έδειξε ότι δεν είχε υποστεί τραυματισμό στα νεύρα του και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο, όπου του αφαιρέθηκε ολόκληρο το μαχαίρι.
Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχής, αφού ο νεαρός δεν υπέστη καμία βλάβη και δύο μέρες μετά την επέμβαση πήρε εξιτήριο, ενώ θα χρειαστεί ένα μήνα παρακολούθησης.
Ο ίδιος δήλωσε ότι δέχθηκε τη μαχαιριά ενώ «προσπαθούσε να βοηθήσει έναν φίλο του», χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, ενώ σημείωσε ότι δεν είχε καταλάβει πως είχε μαχαιρωθεί μέχρι που του έγινε η πρώτη ακτινογραφία.
Πηγή enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες