Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Λακ: 6 Έξυπνες Χρήσεις που δεν Γνωρίζατε!

Λακ: 6 Έξυπνες Χρήσεις που δεν Γνωρίζατε!

Κι όμως, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με ένα μπουκάλι λακ. Εμείς σας έχουμε 6 από αυτά.
Χνούδι και Τρίχες Αν θέλετε να ξεφορτωθείτε τρίχες κατοικιδίων και χνούδια από τα ρούχα σας, το χαλί ή τα έπιπλά σας ψεκάστε με λακ μία καθαρή πετσέτα. Στη συνέχεια αρχίστε με κοφτές κινήσεις να τα αφαιρείτε με την πετσέτα αυτή.
Διώξτε χνούδια και τρίχες με λακ!
Βελόνα και κλωστή Δεν χρειάζεται πια να παιδεύεστε κάθε φορά που θέλετε να περάσετε την κλωστή από μια βελόνα! Ψεκάστε την άκρη της κλωστής με λακ και θα δείτε πόσο εύκολα και γρήγορα θα περάσει από την τρύπα της βελόνας.
Περάστε πιο εύκολα την κλωστή από τη βελόνα.
Κουρτίνα Αν απορείτε πώς θα μπορούσατε να χρησιμοποιήστε τη λακ σε μια κουρτίνα, σας ενημερώνουμε πώς αρκεί να την ψεκάσετε. Θα δείχνει πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα συγκεντρώνει και εύκολα σκόνη
thehomeissue_(hairspray)03
Λεκές από μελάνι Καθαρίστε εύκολα λεκέδες από μελάνι με τον πιο εύκολο τρόπο! Ψεκάστε το ύφασμα με λακ μέχρι να μουσκευτεί παντού. Αφήστε τη πάνω στο λεκέ για 10 λεπτά. Στη συνέχεια βάλτε το ύφασμα για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων σε κανονική πλύση. Μόλις το βγάλετε δεν θα δείτε ίχνος μελανιού. Αν ο λεκές είναι μεγάλος, ψεκάστε με λακ, αφήστε την για 20 λεπτά και μουλιάστε το ύφασμα για μια ή δύο ώρες σε ζεστό νερό πριν το βάλετε στο πλυντήριο.
thehomeissue_(hairspray)04
Καλσόν Ψεκάστε το καινούριο σας καλσόν στο τελείωμα με λακ για να μην σκιστεί! Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τη λακ και σε ένα καλσόν που έχει φύγει πόντος για να το σταματήσετε και να το προλάβετε, έτσι ώστε να μην σκιστεί εντελώς. 
thehomeissue_(hairspray)05
Περιτύλιγμα δώρου Επειδή κάθε δώρο χρειάζεται και ένα εντυπωσιακό περιτύλιγμα, ψεκάστε το με λακ για να αστράφτει και να γυαλίζει. Ειδικά, αν η λακ περιέχει και γκλίτερ!
thehomeissue_(hairspray)06
Πηγήspirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες