Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια Σήμερα 3/10: Να αγκαλιάζεις σφιχτά αυτούς που αγαπάς!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 

Το συναίσθημα βγαίνει αβίαστα με τη Σελήνη να παραμένει ακόμα μια μέρα στον Καρκίνο, όπου βέβαια, διευκολύνεται στο να εκφραστεί με τον τετράγωνό της με τον Ερμή στον Ζυγό. Είτε με μορφή παράπονου είτε με εξομολογήσεις, που δηλώνουν το πώς νιώθουμε είναι σίγουρο ότι είναι η κατάλληλη μέρα να μοιραστούμε, εκτός από όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ό,τι κρύβουμε στην ψυχή μας! Εντάξει, έναν εξτρά συναισθηματισμό θα τον έχουμε, ίσως μας βγει κι έντονη η ανάγκη να αισθανθούμε ασφαλείς και προστατευμένοι, αλλά με μια σφιχτή αγκαλιά και δυο όμορφα λόγια από καρδιάς, θα ενώσουν όλα τα σπασμένα μας κομμάτια και θα είμαστε πολύ καλύτερα!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; 
Καρκίνοι, ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός θα σας καταλάβει, όμως είστε μέσα στη γλύκα, οπότε εύκολα κερδίζετε προσοχή και καρδιές. Λίγο την κυκλοθυμία σας και την υπερπροστασία σας να ελέγξετε και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.
Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι μην αρχίζετε τη μουρμούρα και σκαλίζετε τα περασμένα. Αν θέλετε κάτι, είτε από τον άνθρωπό σας είτε από την οικογένεια ή τη δουλειά σας, ζητήστε το. Εκφράστε ευθέως όσα νιώθετε και ό,τι σας ενοχλεί κι όχι μέσω... Λαμίας γιατί κουράζει.
Δίδυμοι και Τοξότες μια ανησυχία για τα οικονομικά σας θα την έχετε, όμως η κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών είναι πιο επιτακτική από ό,τι των υλικών σας. 
Πηγή astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες