Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

mini-news

Αυτοκίνητο προσέκρουσε στα υπό κατασκευή διόδια στη Θεσσαλονίκη

Στον τοίχο του μετωπικού σταθμού διοδίων που κατασκευάζονται και πρόκειται να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, προσέκρουσε ΙΧ που οδηγούσε άντρας 55 ετών.
Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία συνέδραμε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.
Ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κλειστή η πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου - Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν στην περιοχή

Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Να σημειωθεί ότι η γραμμή Ρίου – Αντιρρίου έκλεισε στις 10:30 το βράδυ της Τρίτης. Η ένταση των ανέμων στην περιοχή φτάνει τα 9 μποφόρ.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού τουρίστα από φαράγγι στα Σφακιά

Πολύωρη εκτιμάται ότι θα είναι η προσπάθεια των διασωστών για τον απεγκλωβισμό ενός 40χρονου Ισραηλινού τουρίστα από φαράγγι στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Σφακίων.
Στο σημείο έχουν σπεύσει κλιμάκια της πυροσβεστικής από Βρύσες και Ανώπολη, ωστόσο οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή καθιστούν δύσκολη την επιχείρηση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας δεν έχει τραυματιστεί αλλά έχασε τον προσανατολισμό του και δεν είναι σε θέση να βρει το δρόμο να επιστρέψει, ενώ το σημείο στο οποίο βρίσκεται είναι αρκετά δύσβατο.

Μικρή Άννυ: Αναβιώνει η φρίκη της δολοφονίας και του τεμαχισμού της 4χρονης

Στο εδώλιο θα καθίσουν δύο χρόνια μετά την πρώτη δίκη η οποία είχε αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2016 και ολοκληρώθηκε μετά από έντεκα συνεδριάσεις τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, ο πατέρας της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββας) ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της και την αποτρόπαια εξαφάνιση του πτώματος της και ο φίλος του, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) ο οποίος βαρύνεται με τα ίδια αδικήματα, δηλαδή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού.
Κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι και η μητέρα της μικρής, Δημητρίνα Μπορίσοβα η οποία διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος. Πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, ο φίλος του, Νικολάι σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών και μητέρα της σε ποινή καθείρξεως έξι ετών, με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, γεγονός που την οδήγησε εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο. Ένα ακόμα πρόσωπο, φίλος της μητέρας, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της ψευδορκίας.
Με πληροφορίες απο enikos.gr  newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες