Μπές και ΕΣΥ στην ομάδα του διασκεδάΖΩ

Μπές και ΕΣΥ στην ομάδα του διασκεδάΖΩ
Διασκέδαση και ταξίδια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ

ΚΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK KAI TO INSTAGRAM ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΚΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK KAI TO INSTAGRAM ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Κάτι ανάλογο δεν έχεις ξαναδεί...

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν μαθήματα διδασκαλίας της ποντιακής διαλέκτουΜαθήματα ποντιακής διαλέκτου, ώστε αυτή να γίνει κτήμα και των νέων γενεών με στόχο τη διάσωσή της, ξεκινούν στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, και τα οποία θα πραγματοποιηθούν υπό την ευθύνη του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Τα μαθήματα της ποντιακής διαλέκτου, που θα διδάσκονται από τη διαπιστευμένη και πιστοποιημένη καθηγήτρια Ανατολή Καρυπίδου, ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και θα διαρκέσουν εννέα μήνες. Θα παραδίδονται, δε, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών «Αντώνης Σαμαράκης» (Οδ. Φωκά 32, Συκιές), κάθε Δευτέρα, από τις 7.30 μ.μ. έως 9.30 μ.μ. Το κόστος συμμετοχής είναι πέντε ευρώ μηνιαίως και δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν άτομα κάθε ηλικίας.

Για την επιλογή των υποψηφίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας αίτησής τους. Για εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Ποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας (Μαρία Κωνσταντινίδου – Τηλ.: 6973051398, μετά τις 4 μ.μ.), ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 
Τηλ.: 2313.313126 (έως τις 4 μ.μ.). 


Πηγή typosthes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες