Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Το πιο ερωτικό μενού για να ξυπνήσετε τις αισθήσεις



Είτε θέλεις να αναζωπυρώσεις το πάθος με τον καλό σου, να κερδίσεις την καρδιά του νέου σου φλερτ ή απλά να γιορτάσεις την επέτειό σου, ένα δείπνο στο σπίτι είναι η καλύτερη ιδέα για ραντεβού. Το περιβάλλον άνετο, η διάθεση χαλαρή, ο διαθέσιμος χρόνος απεριόριστος και η επιλογή των πιάτων αποκλειστικά δική σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το προνόμιο και επέλεξε τις κατάλληλες τροφές που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντο στα ύψη.

soupa veloute kokkini_109293932

Ορεκτικό
Επίλεξε ένα πιάτο με βάση τα λαχανικά και κυρίως τις αγκινάρες, το σέλινο, τις ντομάτες και τις κόκκινες πιπεριές, οι οποίες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C, θρεπτικό συστατικό, που σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild αυξάνει την ερωτική επιθυμία.


Tip: Μην ξεχάσεις να σερβίρεις και ένα ποτήρι σαμπάνια τον καλό ή την καλή σου, η οποία λέγεται ότι είναι από τα ποτά που χαλαρώνουν όσο κανένα άλλο. Μην το παρακάνετε όμως! Το θέμα είναι να ξυπνήσετε τις αισθήσεις σας, όχι να τις χάσετε!

ANOIGMA-KYRIAKH-MOSXARAKI-BOURGIGNION

Κυρίως πιάτο
Εδώ έχεις πολλές επιλογές για να μπορείς να διαλέξεις ανάλογα με τα γούστα σου. Ετοίμασε ένα πιάτο με κόκκινο κρέας, το οποίο λέγεται ότι ενισχύει την αντοχή ή σέρβιρε στρείδια, τα οποία αποτελούν δικαίως το πλέον γνωστό αφροδισιακό, αφού χάρη στον ψευδάργυρο και την πρωτεΐνη που περιέχουν ενισχύουν την παραγωγή σπέρματος. Εάν πάλι είσαι χορτοφάγος θα σου προτείναμε να προσθέσεις μπόλικα μπαχαρικά σε ό, τι και εάν μαγειρέψεις. Προτίμησε το τζίντζερ και το πιπέρι καγιέν, τα οποία εμπλουτίζουν το αίμα με οξυγόνο, εκτοξεύοντας στα ύψη τη λίμπιντο.


fontan sokolatas

Επιδόρπιο
Ελπίζουμε να έχετε κρατήσει χώρο για γλυκό, γιατί εάν δεν έχετε ήδη…βγει από τα ρούχα σας, αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα. Προτίμησε ένα γλυκό με σοκολάτα, η οποία λειτουργεί ως διεγερτικό. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, γαρνίρισέ το με μερικά φρούτα και κυρίως φράουλες, ρόδι και μπανάνες, τα οποία χάρη στην περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C εκτοξεύουν την ερωτική επιθυμία στα ύψη.


Tip: Εάν θέλεις να “αποτελειώσεις” το άλλο σου μισό ή έστω να δείξεις “Ευρωπαίος” και πολυταξιδεμένος για να τον εντυπωσιάσεις, ολοκλήρωσε το δείπνο με έναν εσπρέσο. Το άρωμά του αφυπνίζει τις αισθήσεις και η καφεΐνη κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες του ερωτικού παιχνιδιού.

Πηγή olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες