Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 27-9-16


H «ερωμένη» του Brad Pitt μιλάει για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο. Η April Florio λοιπόν, μοντέλο στο επάγγελμα, αποφάσισε να μιλήσει για τη σχέση της με το Brad Pitt, «Λυπούμαι όταν ακούω για χωρισμούς κι το μόνο που έχω να τους ευχηθώ είναι να ηρεμήσουν γρήγορα και κάνουν το καλύτερο για την οικογένειά τους», είπε.

 Σκληρή ανακοίνωση από τον Γιάννη Καλογρίτσα μετά την άρνηση της ΓΓΕΕ να κάνει δεκτό το αίτημά του για παράταση 48 ωρών για την καταβολή της πρώτης δόσης για την τηλεοπτική άδεια 
- "Ευτυχώς που γεννήθηκα το 1962 αλλιώς θα μου χρέωναν και τη δολοφονία του Κένεντι" λέει.

Αρχίζουν τα παρατράγουδα για τον Ρέμο μετά τις δηλώσεις για Κεμάλ: Ομογενείς ακύρωσαν μεγάλη συναυλία στη Ν. Υόρκη!Μάλιστα, ενώ η προπώληση των εισιτηρίων είχε αρχίσει κανονικά, με τα «μαγικά χαρτάκια» να ξεκινούν από τα 59 δολάρια αγγίζοντας έως και τα 119 δολάρια. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από όσα είπε ο τραγουδιστής, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού να ζητάει αντί συγγνώμης μια συναυλία, τα έσοδα της οποίας να δοθούν για την «έκδοση σχετικών με την Ποντιακή Γενοκτονία εργασιών», οι υπεύθυνοι του live το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν να το ακυρώσουν, αφού οι ομογενείς εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι.


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣ ΑΥΡΙΟΝ ΜΕ ΥΓΕΙΑ 
ΛΕΝΑ Χ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες