το τηγάνι ή το ταψί...
Ο βασιλικός, ο μαιντανός, το σχοινόπρασο, ο κόλιανδρος, ο μάραθος κ.α., για παράδειγμα, συνήθως ψιλοκόβονται και προστίθενται στο τέλος του μαγειρέματος ωμά, ή σχεδόν ωμά, για να μην "πεθάνουν" από τη θερμοκρασία.
Άλλα, όπως το θυμάρι, η ρίγανη και το δεντρολίβανο μπαίνουν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος για να απορροφηθούν καλύτερα τα αρώματα και τα γευστικά τους χαρακτηριστικά από το φαγητό.
Προσπαθήστε να σέβεστε αυτόν τον κανόνα. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Στο πιάτο σας.
queen
WebRep
currentVote
noRating
noWeight
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου