Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να βάλετε στη διατροφή σας περισσότερο ξίδι και μάλιστα ένα ξίδι που θα φτιάξετε μόνες σας;
Και μην απορρίψετε την ιδέα λέγοντας «σιγά που θα ταλαιπωρηθώ για να φτιάξω ξίδι», γιατί η παραγωγή του στο σπίτι είναι μια πολύ απλή διαδικασία.
-Αν βάλουμε μέσα σε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί (όχι γλυκό) και μέσα βάλουμε ένα χοντρό μακαρόνι, όταν το μακαρόνι λιώσει, θα έχουμε ένα νοστιμότατο ξίδι, έτοιμο για κατανάλωση. Απαιτεί λίγο καιρό για να λιώσει το μακαρόνι, αλλά γίνεται πραγματικά πετυχημένο και νόστιμο
- Αν μέσα βάλουμε σκόρδο ή εστραγκόν θα έχει και υπέροχη γεύση, ιδανικό για σαλάτες και ντιπ. Μόνο πρέπει να προσθέσετε τα μυρωδικά, αφού γίνει το ξίδι.
zougla.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου