Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

5 tips για να αυξήσεις τους followers σου στο Instagram



Τα τελευταία χρόνια, με την πλατφόρμα του Instagram να γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής ανάμεσα σε χρήστες αλλά και brands, πολλοί από εμάς ψάχνουμε τρόπους για να αναβαθμίσουμε το προφίλ μας. Πώς γίνεται όμως, το προφίλ ενός χρήστη… επικό;
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσεις ένα Instagram προφίλ όπου κάθε σου απλή και καθημερινή στιγμή θα μοιάζει επική. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πριν ξεκινήσεις, είναι να έχεις το κατάλληλο smartphone, το οποίο μπορεί να σου χαρίσει όλες τις ιδιότητες και τα εργαλεία που ψάχνεις σε μια κάμερα και ύστερα, θα μπορείς άμεσα να αιχμαλωτίσεις τις αγαπημένες σου στιγμές.
#1 Βγάλε μια «σωστή» φωτογραφία
Ξεκινάμε από τα βασικά, γιατί όλα μετρούν όταν έχεις να κάνεις με τις πλατφόρμες των social media. Δεν χρειάζεται όμως, να κάνεις σεμινάρια φωτογραφίας για να βγάλεις μια ωραία και σωστή φωτογραφία. Μοναδικό σου εργαλείο πρέπει να είναι ένα κορυφαίο smartphone
#2 Ανέβασε τη φωτογραφία σου τη σωστή ώρα
Αφού λοιπόν, έχεις βγάλει τη φωτογραφία σου και είσαι έτοιμη να την ανεβάσεις, πρέπει να λάβεις υπόψη σου δύο πράγματα: Το κοινό σου και πότε ακριβώς scrollάρουν μέσα στην ημέρα. Οι περισσότεροι χρήστες του Instagram ανοίγουν την εφαρμογή με το που ξυπνήσουν αλλά και πριν κοιμηθούν. Επίσης, μεγάλο ποσοστό φαίνεται να scrollάρει στο δρόμο για το γραφείο ή τη σχολή, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία Simply Measured, η καλύτερη στιγμή να ανεβάσεις μια φωτογραφία στην πλατφόρμα είναι κάποια Τετάρτη ανάμεσα στις πέντε και έξι το απόγευμα.
#3 Χρησιμοποίησε τα δημοφιλή hashtags
Λαμβάνοντας ως σταθερά πως το προφίλ σου είναι πλέον δημόσιο, βάλε στην καθημερινότητά σου τα hashtags. Έτσι, οι φωτογραφίες σου θα βρεθούν πιο εύκολα στο discovery των χρηστών και με τα κατάλληλα hashtags, ο αλγόριθμος της Google θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την κινητικότητα που έψαχνες.  Μερικά από τα δημοφιλέστερα Instagram hashtags είναι τα εξής: #tbt (throwback Thursday), #instadaily, #photooftheday, #instagood.
#4 Σκέψου ένα έξυπνο caption
Ένας από τους καλύτερους τρόπους να αυξήσεις τα likes σου σε κάθε φωτογραφία είναι να γράφεις ένα έξυπνο caption. Η λεζάντα βλέπεις, είναι η μισή αρχοντιά. Αν δε, αποφασίσεις να γράψεις και καμία ερώτηση ως λεζάντα, τότε το engagement θα ξεκινήσει να ανεβαίνει κατακόρυφα. Διότι, κάθε καθημερινή σου στιγμή μπορεί να μοιάζει επική με ένα… επικό caption!
#5 Μοιράσου μερικές αυθόρμητες στιγμές από την καθημερινότητά σου
Το πέμπτο και τελευταίο βήμα, είναι πραγματικά αυτό για το οποίο πολλοί από εμάς έχουν φτιάξει το Instagram: Για να βλέπουμε τη ζωή των άλλων μέσα από την «κλειδαρότρυπα». Όπως εμείς αγαπάμε τις αυθόρμητες στιγμές, έτσι και τα νέα trends του Instagram μας δείχνουν πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο… βίντεο! Γίνε η απόλυτη trend setter με το να εντάξεις τα slow motion videos.. στη δράση σου ακολουθώντας τη νέα αγαπημένη τάση του καλοκαιριού κι όχι μόνο. 
Extra Insider’s TipΗ μαγεία (όπως και ο αλγόριθμος της Google), σε βοηθά να ανεβαίνεις στη λίστα του discover στο Instagram, όσο περισσότερα videos ποστάρεις στο προφίλ σου. Για αυτό λοιπόν, πάρε και τα 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο, πάγωσε το background και… ζήσε το inception!
Με τα παραπάνω πέντε απλά βήματα και ένα insider’s tip για τις κοπέλες που θέλουν να ανεβάσουν τους followers τους λίγο πιο δυναμικά και σύντομα, θα έχεις ένα επικό αποτέλεσμα!
Με πληροφορίες απο queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες