Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Μετακομίζεις; Αυτές οι εφαρμογές θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις το νέο σου σπίτι

Η μετακόμιση μπορεί να θεωρηθεί ως μία καινούργια αρχή στη ζωή σου, είτε ξεκινάς τη φοιτητική περίοδο, είτε έχεις πάρει την απόφαση να μείνεις πια μόνη σου. Είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου και δεν θα είναι κάτι που θα έπρεπε να σε τρομάζει.

Μπορεί να σου ακούγεται βουνό όλο αυτό και να αγχώνεσαι πως έχεις να κάνεις χίλια δυο πράγματα, όμως εκτός του ότι μπορείς να έχεις τη βοήθεια φίλων και συγγενών προκειμένου να μην πελαγώσεις, υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που μπορούν να κάνουν την μετακόμιση σου παιχνιδάκι.
Εφαρμογές που μπορούν να σε βοηθήσουν με τα χρώματα που θες να χρησιμοποιήσεις, με το πως θα βάλεις τα έπιπλα σου κ.ο.κ. Παρακάτω θα δεις 4 από αυτές που μπορείς να κατεβάσεις και θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.
#1. Colour capture: Με την εφαρμογή αυτή, μπορείς να σκανάρεις τον χώρο σου όσο είναι ακόμη άδειος και να δεις τι χρώμα ταιριάζει να βάψεις τους τοίχους σου. Η εφαρμογή αποθηκεύει τον κάθε χώρο ξεχωριστά και έτσι μετά θα μπορείς να πας στο χρωματοπωλείο και να δεις από κοντά την κάθε απόχρωση πριν την επιλέξεις.
#2. Homestyler: Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι σαν να έχεις τον προσωπικό σου διακοσμητή εσωτερικών χώρων, χωρίς να διαθέτεις κάποιο ιδιαίτερο μπάτζετ. Το Homestyler είναι ένα από τα καλύτερα προιόντα του έτους και με μία φωτογραφία του χώρου σου προσπαθεί να σου δείξει πως θα ήταν επιπλωμένο και τι χρώματα θα του ταίριαζαν.
#3. Brightnest: Αυτή η εφαρμογή θα σε βοηθήσει πάρα πολύ όσον αφορά στο καθάρισμα του σπιτιού σου.Μέσα από αυτή μπορείς να βρεις tricks και λύσεις για το πως να καθαρίσεις τη ντουζιέρα σου για παράδειγμα. Είναι ένας προσωπικός βοηθός, καθώς σε κρατάει σε τροχιά με όλες τις δουλειές και τις λίστες υποχρεώσεων για το σπίτι.
#4. Handy Man DIY: Οι diy εργαασίες είναι πάντα οι αγαπημένες μας, είτε αναφέρονται σε beauty tricks, είτε στις δουλειές του σπιτιού και στα πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου.. Η εφαρμογή αυτή σου παρέχει μέχρι και λίστες αγορών για να πάρεις τα πράγματα που χρειάζεσαι και σου αναφέρει το πραγματικό κόστος.
Ακόμη και αν δεν σκόπευες να μετακομίσεις, αυτές οι εφαρμογές είναι τόσο χρήσιμες, που πραγματικά σε κάνουν να θες να κάνεις ακόμη και ανακαίνιση μόνη σου.
Πηγή queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες