Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Οι πέντε πιο τρελές σκέψεις που κάνει ένας μέλλοντας μπαμπάς!

Ο Κρις Πέγκουλα, είναι μπαμπάς και ιδρυτής της εταιρίας «Diaper Dude», που σχεδιάζει τσάντες αλλαξιέρες αποκλειστικά για μπαμπάδες. Παρακάτω θα δείτε το κείμενο που έγραψε αποκλειστικά για τους φίλους του και μέλλοντες μπαμπάδες.
Με αυτό τον τρόπο θέλησε να τους δείξει ότι το να γίνεσαι μπαμπάς και το να μένει έγκυος η σύντροφό σου, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο οι περισσότεροι νομίζουν. Παρακάτω θα δείτε τις πέντε πιο τρελές σκέψεις που κάνει ένας μέλλοντας μπαμπάς.
1. Η εγκυμοσύνη δεν σας επηρεάζει καθόλου, είναι δική της υπόθεση.
Φίλοι μου, όλες τις σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές θα τις περάσει η σύντροφός σας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να την συντροφεύετε στα ραντεβού με τον γυναικολόγο της, να είστε παρών σε κάθε υπέρηχο και να γράφετε και εσείς στο ημερολόγιο του μωρού την δική σας εμπειρία.
2. Μην αναφέρετε ποτέ τίποτα για τα κιλά της.
Πιστεύετε να θέλει η γυναίκα σας να παίρνει κιλά; Μην της λέτε συνέχεια, μη και μη. Αφήστε τη να απολαύσει την εγκυμοσύνη της όπως εκείνη θέλει. Ειδικά αν πριν ακολουθούσε ένα πρόγραμμα διατροφής που δεν της επέτρεπε να φάει και πολλά.
3. Δεν θα τραυματίσετε το παιδί κατά τη διάρκεια του σεξ.
Είναι ο μεγαλύτερος φόβος και η μεγαλύτερη ανησυχία που έχετε οι περισσότεροι. Μην φοβάστε. Το παιδί εκεί μέσα προστατεύεται... όσο βαθιά και αν πάτε δεν πρόκειται να αγγίξετε το παιδί. Φυσικά πριν έρθετε σε επαφή με την σύντροφό σας πρέπει να ρωτήσετε τον γιατρό της, για το εάν και πότε μπορείτε. Αυτό γιατί εγκυμοσύνη με εγκυμοσύνη διαφέρει.
4. Δεν χρειάζεται να τρώτε ότι τρώει.
Επειδή η σύντροφός σας τρώει και παίρνει κιλά δεν σημαίνει πως και εσείς πρέπει να τρώτε ότι τρώει. Αυτό είναι μια δικαιολογία για να δικαιολογήσετε τις δικές σας λιγούρες.
5. Εσείς και η σύντροφός σας θα ξανακάνετε σεξ.
Μα είναι ποτέ δυνατόν να πιστεύετε πώς μετά την εγκυμοσύνη θα πάψετε να έχετε επαφές; Τόσο κατά τη διάρκεια (τουλάχιστον όσο το επιτρέπει ο γιατρός) όσο και μετά, θα κάνετε σεξ όπως και πριν και τίποτε δεν θα αλλάξει. Πάντα όμως να θυμάστε πώς δεν πρέπει να την πιέσετε αν δεν είναι έτοιμη η ίδια.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες