Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τι λένε τα εσώρoυχα μιας γυναίκας για το χαρακτήρα της

Την προσωπικότητα της γυναίκας στον ερwτικό τομέα φαίνεται ότι δείχνει το χρώμα των εσωρoύχων που επιλέγει. 

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η έρευνα της ψυχολόγου Ντόνα Ντάουσον...
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 72 των γυναικών προτιμά τα εσώρoυχα που βρίσκονται στην τονική παλέτα των χρωμάτων του δέρματος, ενώ αποφεύγουν το λευκό, το κλασικό μαύρο αλλά και τις περίεργες και πολύχρωμες τιράντες.




Το βρετανικό κατάστημα εσωρoύχων "Debenhams" αναφέρει ότι οι πωλήσεις στα εσώρoυχα στο χρώμα του δέρματος έχουν αυξηθεί πολύ, καθώς μόνος για το έτος 2010 παρουσιάζουν θεαματική αύξηση που φτάνει το 38%.

Γιατί λοιπόν οι γυναίκες ξαφνικά άρχισαν να αγοράζουν εσώρoυχα στο χρώμα του δέρματος εγκατλείποντας το δημοφιλές μαύρο το οποίο σύμφωνα με μετρήσεις, προτιμούς οι άνδρες; Μάλλον οι γυναίκες επηρεάζονται από τις διάσημες ηθοποιούς και μοντέλα.

Η ειδικός Ντόνα Ντάουσον βάσει των αποτελεσμάτων, δημιούργησε μια λίστα με το τι υποδηλώνει το χρώμα του εσωρoύχου της γυναίκας, ώστε την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενες να είναι πιο προσεκτικές στην επιλογή των εσωρoύχων τους, και τι "μήνυμα" θέλουν να περάσουν.

Κόκκινα εσώρουχα: Δηλώνουν φλογερή προσωπικότητα, δυναμική και ενεργητική γυναίκα, που δεν διστάσει να δηλώσει τι ακριβώς ζητάει. Η ροπή προς το μελόδραμα και την υπερβολή είναι επίσης στοιχείο της γοητείας της γυναίκας που προτιμά κόκκινα εσώρουχα.Σε τόνους του δέρματος:
Υποδηλώνει γυναίκα καλόβολη και ισορροπημένη, ένα χαρακτήρα προσγειωμένο.Μαύρα εσώρoυχα:
Το μαύρο δείχνει μια προσωπικότητα ισχυρή όμως ταυτόχρονα και αποπνικτική! Αυτή η γυναίκα έχει λεπτή γοητεία και είναι πολύ παθιασμένη.
Ροζ εσώρoυχα:
Υποδηλώνουν προσωπικότητα ρομαντική, ευγενική που επιζητεί τη στοργή. Είναι θηλυκή, ευαίσθητη και δεν θα πάρει ποτέ τον έλεγχο στα χέρια της, περιμένοντας από τον άνδρα πρωτοβουλίεςΧωρίς εσώρoυχα:
Η γυναίκα που προτιμά να μη φορά εσώρoυχα έχει πολλή αυτοπεποίθηση στο σεx και έχει ανοιχτό χαρακτήρα
Λευκά εσώρoυχα:
Δείχνουν μια γυναίκα που είναι αθώα, αλλά ανοιχτή σε νέες προκλήσεις. Μια γυναίκα που προτιμά τα λευκά εσώρoυχα συνήθως είναι πρόθυμη "μαθήτρια" στο σεxουαλικήΧρωματιστά εσώρoυχα (πορτοκαλί, κίτρινο):

Το έντονο χρώμα δημιουργεί συναισθήματα ενθουσιασμού και ζωντάνιας, ενώ παράλληλα ανεβαίνουν ο παλμός της καρδιάς, η πίεση του αίματος και ο ρυθμός της αναπνοής. Η προτίμηση σε αυτά τα εσώρoυχα δείχνει γυναίκα με τάση να προκαλεί.
 tromaktiko


Πηγή: http://www.tsekouratoi.gr/2013/10/o_15.html

Μαλλιά: Τάσεις Φθινόπωρο-Xειμώνας 2013/2014





Μαλλιά: Τάσεις Φθινόπωρο-Xειμώνας 2013/2014
Οι ειδικοί προτείνουν να χωρίσετε, πλέξετε, κρύψετε, ισιώσετε, βρέξετε, πανκάρετε τα μαλλιά σας. Ωραία τα είπανε. Να δούμε πώς θα το κάνουμε τώρα.
Φουλ του καρέ, λοιπόν, για να ξεκινήσουμε από κάπου. Κλασικό, απλό αλλά και μοντέρνο, συντηρείται εύκολα, ιδανικό (σχεδόν) για όλα τα πρόσωπα, αποτελεί χρόοοονια τώρα ένα από τα δημοφιλέστερα κουρέματα-στιλ παγκοσμίως. Άρεσε!
image
(Φωτό: CHANEL)


Χωρίζω στη μέση στο πλάι πίσω. Αρκεί να χωρίσω. Σε λείο ή γυαλιστερό μαλλί.
Μαλλιά: Τάσεις Φθινόπωρο-Xειμώνας 2013/2014
(Φωτό: MAC. Aπό αριστερά: J.SAUNDERS, SUNO, PORTS)

Shortcut look ή αλλιώς κοντά μαλλιά – το νέο hot hair trend. Beyonce, Rihanna, Coco Rocha το τόλμησαν. Μήπως ήρθε η ώρα να αποχωριστώ την πλούσια κόμη μου;
Μαλλιά: Τάσεις Φθινόπωρο-Xειμώνας 2013/2014
(Aπό αριστερά: LOUIS VUITTON, DIANE VON FUSTENBERG)

40s και 70s. Ο γάμος της χρονιάς. Κατσαρά μπουκλωτά μαλλιά. Τα σγουρά και ουχί ξασμένα μαλλιά είναι στη μόδα. Όσες τα διαθέτετε μην τα «τραβάτε» άλλο, αναδείξτε τα.
image(Aπό αριστερά: BOTTEGA VENETA, MARC BY MARC JACOBS)
«Μόδα είναι αυτά που μας προσφέρουν οι σχεδιαστές τέσσερις φορές το χρόνο. Στιλ είναι αυτά που επιλέγουμε». -Lauren Hutton
Wet χτένισμα ή αλλιώς μόλις βγήκα από το μπάνιο, τα μαλλιά μου λάμπουν από φυσικού τους και είμαι πολύ βιαστική. Θα σας πρότεινα να μην το δοκιμάσετε χειμωνιάτικα έτσι απλά. Δημιουργήστε το εφέ αυτό διαλέγοντας κάποιο ειδικό προϊόν, γιατί κυκλοφορούν και γενόσημα.
image
Aπό αριστερά: J W ANDERSON (Φωτό: MAC), PRADA MISSONI

Κρυμμένα μαλλιά (hidden hair). Τα ματαξαναείδαμε πριν από δύο χρόνια και επέστρεψαν για όσες δεν τα τόλμησαν τότε (βλ. Sarah Jessica Parker 2009-2010). Το κολιέ αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση από τον οίκο Chanel.
Μαλλιά: Τάσεις Φθινόπωρο-Xειμώνας 2013/2014
Aπό αριστερά: CHANEL, MARTIN MARGIELA

Αλογοουρά και χαμηλός κότσος. Δύο αριστοκρατικά χτενίσματα για διαχρονική φινέτσα.
Μαλλιά: Τάσεις Φθινόπωρο-Xειμώνας 2013/2014
Aπό αριστερά: ALEXANDER WANG, DONNA KARAN, VACCARELLO
«Η μόδα δεν είναι κάτι που υπάρχει μόνο στα φορέματα. Η μόδα είναι στον ουρανό, στο δρόμο, έχει να κάνει με τις ιδέες, με τον τρόπο ζωής μας και όσα συμβαίνουν». -Coco Chanel
Πλεκτή ομορφιά. Οι πλεξούδες αποτελούν μια αιώνια τάση στα χτενίσματα των μακριών μαλλιών. Ανάλογα με την εμπειρία σας στο πλέξιμο διαλέξτε ποια σας εκφράζει-ταιριάζει περισσότερο. Είναι εύκολο να αναπαραχθεί στο σπίτι και αποτελεί μια καλή πρόταση για όλη μέρα.
image

60s. Κάθε, μα κάθε, σεζόν οι σχεδιαστές διαλέγουν κάτι από τα 60s. Στα ρούχα, στο μακιγιάζ, στα αξεσουάρ και φυσικά στα μαλλιά. Για φέτος διάλεξαν τις αφέλειες. Αν δεν θέλετε να βάλετε ψαλίδι, υπάρχουν και σε ψεύτικες. Ενδιαφέρουσα πρόταση για μια ακόμα ξεχωριστή εμφάνιση.
image
Aπό αριστερά: AF VNDERVORST, EMILIO PUCCI

Punk και σινιόν. Αν είσαι φαν της πανκ κουλτούρας, καλώς. Αλλιώς υιοθέτησε μια πιο light εκδοχή.
image

Χρώμα. Φέτος πέσαμε στα κλασικά, μιας και οι προηγούμενες σεζόν κόντεψαν να μας αφήσουν καραφλές. Ξεχάστε τα πράσινα, ροζ, μοβ, μπλε, φούξια, πορτοκαλί και περιοριστείτε στα κλασικά θερμά χρώματα. Τα μαλλιά μας φέτος θα ξεκουραστούν!
image
«Οι μόδες ξεθωριάζουν, το στιλ είναι αιώνιο». Yves Saint Laurent
πηγή : http://www.athensvoice.gr/article/fashion-look/look-beauty/μαλλιά-τάσεις-φθινόπωρο-xειμώνας-20132014

Αναγνώστες